Ölprovning på belgobaren

Ölprovningar

Hos oss på Belgobaren finns det ett stort utbud (fler än 400 sorter) från den fantastiska och smakrika belgiska ölkulturen. Vi är den enda platsen i hela landet där du finner bara god belgisk öl.

Du hälsas välkommen till en resa i en värld utav humle, malt och annan smaksättning som bara belgiska bryggerier kan åstadkomma. Alla, ja precis alla kan finna öl som passar ens egen smak och tycke. Allt från vanlig ale till öl med körsbärssmak. I Belgien bryggs det minst 1.000 sorters olika öl (vissa påstår att det är närmare 1.400 sorter….). Att välja någon av våra ölprovningar kan vara en god hjälp för att hitta just din egen favorit och därför hälsas du mycket välkommen att välja bland våra ölprovningar enligt nedan. Ni kan också kombinera ölprovning med belgisk "ölost" och belgisk choklad. Maila till oss på info@belgobaren.se för mer information.

Varning:

Den som har smakat på god belgisk öl, kommer att ha svårigheter till att åter börja dricka annan öl.

Ölprovning på belgobaren

50 cm planka

En bra första introduktion, där ni får smaka på 5 utvalda fatöl serverat på en 50 cm lång bricka (totalt 50cl). Vi finns i lokalerna för era frågor under provningen.

Pris:
129:-Ölprovning på belgobaren

Ölprovning standard

Här erbjuds ni att prova 5-6 olika typer av öl som täcker de flesta inriktningar och bryggningstekniker. Ni får ta del av bakgrundshistoria, bryggningssätt, smaksättning och mycket annat.Provningen håller på ca. 1,5 timme och lämnar garanterad ett smak- och stämningsfull minnesintryck för lång tid framåt.

Pris:
375:- 10-25 personer
325:- 25 eller flera personer

Vi kan hålla öl provningar för upp till 250 personer vid samma tidpunkt. Begär offert på via ett mail till: info@belgobaren.se.

Ölprovning på belgobaren